|D.D. interviews| |D.D. going out| |D.D. books| |contact D.D.|

9.10.11

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ''ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ''!





Συστήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, με τη συμμετοχή του στην εκπομπή Candid Camera, το 1990. Από τότε, κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του μερίδα θαυμαστών δημιουργώντας ρόλους-καρικατούρες, ενώ παράλληλα ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί σε σωρεία θεατρικών παραστάσεων, ήδη από το 1998!

Ο λόγος, για το Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος επιστρέφει ανανεωμένος όσο ποτέ, στην παράσταση Η Μεγάλη του Γέλιου Σχολή!

Πρόκειται για την φετινή κωμωδία στο θέατρο Δελφινάριο, σε σκηνοθεσία και στίχους του γνωστού ηθοποιού. Στα κείμενα συνεργάζεται με το Στέλιο Παπαδόπουλο. Όσο για την ομάδα του; Πλαισιώνεται από πλήθος ηθοποιών, καταξιωμένων στο χώρο της τηλεόρασης, όπως οι: Γιάννης Καπετάνιος, Γιώργος Πετρόχειλος, Στέλιος Κρητικός, Αρετή Ζαχαριάδου και Βασιλική Αγγέλη. Την ολοκληρωμένη παραγωγή της The Art of Comedy, έρχονται να συμπληρώσουν, η μουσική του Νίκου Βεντουράτου, τα κοστούμια της Σύλιας Δεμίρη και το δεκαμελές μπαλέτο του Αλέξανδρου Κούζιτσκιν.

Ο Μάρκος Σεφερλής, είναι, μεταξύ άλλων, ένας επιτυχημένος δημιουργός. Και το πράττει. Δημιουργεί, με την πρώτη ευκαιρία. Για του λόγου το αληθές, στη ροή της κωμωδίας Η Μεγάλη του Γέλιου Σχολή, παρελαύνουν πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας, αλλά και χαρακτήρες που σχεδίασε ο ίδιος. Από το Σάκη Ρουβά και τον Τρύφωνα Σαμαρά, έως την καμαριέρα Τίσσα Μπουντούνα και τον οικοδόμο Γιασεμή Μαραμένο, με την εξαιρετική Αρετή Ζαχαριάδου στο ρόλο της συζύγου του, Γαρυφαλλιάς.

Οι παραστάσεις, διάρκειας 159 λεπτών, ανεβαίνουν από Τρίτη έως Κυριακή, στις 21.15μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη στήλη Θέατρο, της επίσημης ιστοσελίδας του ηθοποιού http://www.markosseferlis.gr/, ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 - 4176 404/402 & 213 - 0333157.

Επικαιρότητα, σάτιρα και άφθονο γέλιο αποδεικνύουν περίτρανα, ότι η κωμωδία είναι ένα άθλημα για λίγους ηθοποιούς.

Ένα είδος, στο οποίο, λίγοι τουλάχιστον επιβιώνουν.

Και άλλοι;
Απλά μεγαλουργούν…